Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Studenții militari de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” se informează despre operațiile speciale (FOTO)

ro

01 Nov, 2023 14:49 708 Marime text

Studenții militari din anul IV de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” s-au întâlnit marți, 31 octombrie, cu o echipă de la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale în cadrul unei activități de promovare a specificului structurilor de forțe pentru operații speciale și de recrutare a candidaților care vor să opteze, la finalul studiilor de licență, pentru o calificare în acest domeniu.

În cadrul întâlnirii, studenții au avut oportunitatea de a se documenta de la personalul care activează deja în acest domeniu cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a urma acest parcurs profesional, dar și referitor la misiunile pe care le execută militarii care își desfășoară activitatea în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, au transmis reprezentanții Academiei Navalae Mircea cel Bătrân. 

Amimtim că, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a organizat, pe plaja din stațiunea Mamaia, Crosul „Gaudeamus”, competiție dedicată Zilei Armatei României.
 
S-au aliniat la start studenți militari de la Academia Navală, care au parcurs între 2,5 km (la feminin) și 3,5 km (la masculin). Printre concurenți s-au aflat și studenți străini care studiază în primul semestru al acestui an universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, în cadrul programelor Erasmus+.

 
Citește și:
 




foto: Facebook/ Academia Navală "Mircea cel Bătrân"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii