Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Au fost recepționate lucrările de renovare a căminului de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

ro

13 Aug, 2023 11:21 1459 Marime text

Primarul Vergil Chițac a recepționat lucrările de renovare și modernizare a căminului de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Liceului cu program sportiv „Nicolae Rotaru”, corp cămin, sală de mese și cantină a reintrat într-un amplu proces de modernizare și reabilitare în anul 2021, printr-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Este vorba de „Reabilitare și refunctionalizare corpului-cantină, refinisare corp-cămin, realizarea unui corp nou de legătura între cele două corpuri, precum și racordare la rețeaua de gaze naturale”.

Valoarea estimată este de 10 099588,11 lei.
 
Contractul de execuție pentru lucrări de construcții rest rămase de executat în cadrul proiectului „reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța" a fost câștigat de Asocierea SC Nemar Edil General SRL - SC Nemar Edil Construct SRL, administrate de Aureliana Gâdea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
Citește și:
 
Se reia licitația pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța

Milionar, beneficiar al unui contract de milioane Cui a atribuit Primăria Tulcea peste 15 milioane lei (document)


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii