Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Acțiuni pentru combaterea de furturi din vagoane. Amenzi în acțiunea Poliției Transporturi

ro

06 Feb, 2024 19:27 728 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în zonele situate în proximitatea untiăților de învățământ.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale.

La data de 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, a mai punctat sursa citată. 


La data de 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru neacordare de prioritate, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.


În perioada 2 – 6 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din vagoane.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 800 de lei.



Citește și:

Știri Constanța aziSfârșit tragic pentru un bărbat din satul Stejaru!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii