Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:35 07 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Bucovală și-a înființat o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

ro

28 Sep, 2021 00:00 2639 Marime text
  • Stelian Bucovală și Liviu Denisov și-au deschis o firmă nouă, la Constanța
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției nr. 21853 din data de 18 august 2021, prin care s-a constituit, înmatriculat și înregistrat societatea DCB Mamaia Development SRL.
 
Sediul social al firmei va fi în Satul de Vacanță, la casa „Acasă”, din municipiul Constanța. Domeniul principal de activitate este dezvoltare imobiliară, conform codului CAEN, iar capitalul social este de 200 de lei. Fondatori și administratori sunt Stelian Bucovală și Liviu Denisov.
 
Pe Stelian Bucovală îl cunoaștem de la Bueno Comp SRL, unde este asociat cu Enache Bucovală, ridicând controversata construcție din imediata apropiere de Lupoaica, din zona Piața Ovidiu. Stelian Bucovală mai este asociat unic și administrator la Zag SRL.
 
Numele lui Liviu Denisov răsună din cunoscutul dosar Portul, unde a fost martor. Liviu Denisov mai este asociat și administrator la Turnuri SRL, la Eli Den Trading SRL și la Eliden Structuri Oțel SRL.
 
Bueno Comp SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2002, Bueno Comp SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Bucovală Stelian şi Bucovală Enache, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de restaurante.
 
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii