Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Daca Construct SRL și Eli & Den Trading SRL reabilitează școala din Canlia, comuna constănțeană Lipnița (DOCUMENT)

ro

14 Jan, 2024 17:00 1214 Marime text


Daca Construct SRL București și Eli & Den Trading SRL Constanța și-au adjudecat de la Primăria Lipnița contractul vizând reabilitarea școlii din Canlia.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 1.258.726,5 lei fără TVA (peste 250.000 de euro, la cursul actual), față de suma estimată inițial, de 1.274.293,54 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract de Execuție a lucrărilor pentru implementare invesitiții publice: «Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, Jud.Constanța -finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10/I.3/I1.3/1, componenta 10 – Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderata a clădirilor publice pentru a îmbuntăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale I1.3 -Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reîncărcare vehicule electrice“.
 
Se precizează în datele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre Daca Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 ianuarie 2024, Daca Construct SRL a fost înființată în septembrie 2023, are sediul social în București, pe strada Ing. Zablovschi, nr.10 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este constănțeanul Nicușor Fotu.
 
Despre Eli & Den Trading SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 ianuarie 2024, Eli & Den Trading SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada, nr. 40-C2 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are puncte de lucru și în Năvodari.
 
Asociat unic figurează Ana Maria Denisov, iar administrator Liviu Denisov, nume cunoscut pe piața imobiliară din Constanța.
 
Anterior, în Eli & Den Trading SRL figura și Eduard Denisov, iar Liviu Denisov era și el asociat, ambii însă ieșind din firmă și cesionându-și părțile sociale către Ana Maria Denisov în data de 10 martie 2022 (MOf. Nr. 1673 din 20 aprilie 2022).
 
Numele Anei Maria Denisov se regăsește și în Logistics Partners SRL, Bogdan Computers & Mining SRL, Grindeanu Imob Construct SRL și Agrofriend Business SRL.
 
La rândul său, Liviu Denisov figurează și în Turnuri SRL, Sistem Paving SRL, Eliden Structuri Oțel SRL, Logistics Partners SRL și DCB Mamaia Development SRL (unde este partener cu Stelian Bucovală, de la Buenp Comp SRL).
 
Conform termene.ro, Eli & Den Trading SRL figurează cu două achiziții directe (Primăria Negru Vodă autoritate contractantă) și patru contracte publice (Comuna Lipnița, Comuna Ion Corvin, Comuna Mihai Viteazu autorități contractante).
 
În 2022, firma a declarat 78 de angajați, profit aproape 1,5 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 15,51 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Comuna Lipnița caută firmă pentru lucrările de reabilitare la Școala din Canlia (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii