Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:16 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără staţie de sterilizare! Scoate din vistierie aproape 600.000 de lei, fără TVA (document)

ro

21 Dec, 2016 00:00 1086 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ din Constanţa a lansat anunţul pentru licitaţia publică de atribuire a contractului „Furnizare, instalare, punere în funcţiune, instruirea personalului autorităţii contractante şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie a staţiei de sterilizare“. Valoarea estimată a contractului este de 599.166,66 de lei, fără TVA.
 
Potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, garanţia de participare este de 5.900 de lei, reprezentând 1% din valoarea estimată fără TVA a contractului. Perioada de valabilitate este de 60 de zile de la termenul-limită de depunere a ofertelor, iar garanţia de bună execuţie este de 5% din valoarea fără TVA a contractului.
 
Persoanele cu atribuţii decizionale din cadrul autorităţii contractante, membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire sunt: ş.l. dr. Cătălin Grasa - manager, ec. Violeta Androne - director financiar-contabil, as. licenţiat Cornelia Banu - director îngrijiri, ing. Renato Cristea - director administrativ, dr. Iuliana Dogaru - medic-şef Secţie Sterilizare, Violeta Stoica - şef Serviciu Achiziţii, Mariana Furnica - economist Serviciul Achiziţii, Ioana Kaminschi - economist Serviciul Achiziţii, Dafina Chivu - consilier juridic, ing. Radu Savin - şef Serviciu Tehnic, ing. Mihaela Păun - inginer aparatură medicală.
 
Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar tipul procedurii este procedura simplificată - într-o singură etapă. Potrivit anunţului, data-limită de depunere a ofertelor este 9 ianuarie 2017, ora 15.00, iar data-limită de evaluare a ofertei este 6 februarie 2017, ora 18.00. Livrarea se va face la sediul unităţii beneficiare, respectiv Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, unde se va face recepţia calitativă şi cantitativă, cu participarea furnizorului.
 
Perioada de garanţie pentru staţia de sterilizare este de minimum 24 de luni şi va începe de la data recepţiei calitative (punerea în funcţiune). Nerespectarea termenelor minime de garanţie va conduce la declararea ofertei ca neconformă. Garanţia produselor livrate, testate şi puse în funcţiune este răspunderea furnizorului pe toată perioada de garanţie definită în ofertă. Timpul maxim de intervenţie în perioada de garanţie este de 24 de ore de la data solicitării acesteia de către beneficiarul staţiei de sterilizare.
 
Recepţia staţiei de sterilizare se va efectua la sediul achizitorului, respectiv Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, de către o comisie mixtă compusă din reprezentanţii desemnaţi de autoritatea contractantă şi reprezentanţi ai furnizorului. Totodată, ofertantul va asigura toată logistica şi materialele necesare (accesorii, cabluri, conectori, consumabile etc.), în vederea testării finale, verificării şi punerii în funcţiune a staţiei de sterilizare.
 
Este în responsabilitatea ofertantului să asigure toate activităţile (fără alte costuri) în vederea livrării corespunzătoare a produselor: logistica şi transportul tuturor produselor la locaţia achizitorului, despachetarea, instalarea şi punerea în funcţiune a produselor, instalarea (software-ului, acolo unde este cazul), configurarea şi testarea echipamentelor.
 
Recepţia produselor se va face în două etape: a) recepţia cantitativă, la livrarea fizică a produselor (ansamblul elementelor componente ale staţiei de sterilizare), în prezenţa comisiei mixte;
b) recepţia calitativă, după testarea finală, la dată punerii în funcţiune a fiecărui produs privind verificarea, configurarea echipamentelor, a funcţionarii la parametri normali, precum şi instruirea utilizatorilor.
 
La recepţie, în cazul constatării de bunuri deteriorate, deficienţe cantitative şi/sau calitative, furnizorul va proceda la înlocuirea bunurilor necorespunzătoare şi/sau completarea lipsurilor cantitative şi/sau calitative fără a modifica preţul contractului. Toate cheltuielile aferente recepţiei vor fi suportate de către furnizor. Recepţia se va considera finalizată numai după semnarea proceselor-verbale de recepţie cantitative şi calitative (de punere în funcţiune) de către ambele părţi, fără obiecţiuni.
 
Instalarea şi punerea în funcţiune a aparatului se va face de către specialişti autorizaţi pentru astfel de operaţiuni ai furnizorului. După punerea în funcţiune şi efectuarea probelor funcţionale, se va întocmi „procesul-verbal de instalare şi punere în funcţiune”, semnat de ambele părţi. Instruirea personalului medical se va face de către specialişti ai furnizorului. Personalul medical va fi şcolarizat privind utilizarea echipamentelor în termen de maximum şapte zile de la data instalării şi punerii în funcţiune a echipamentului.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta caietul de sarcini pregătit de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru contractul „Furnizare, instalare, punere în funcţiune, instruirea personalului autorităţii contractante şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie a staţiei de sterilizare“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii