Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj ZIUA de Constanţa Constănţenii aşteaptă de la Nicuşor să intervină la Mazăre pentru reducerea preţului gigacaloriei

ro

09 Dec, 2013 00:00 2781 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa a demarat un sondaj de opinie cu întrebarea „Dacă te-ai întâlni cu Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, ce i-ai spune?”. Aproape şapte sute de cititori au răspuns la sondajul de opinie. 27% dintre aceştia susţin că i-ar spune preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa să se ocupe de echipa de fotbal FC Farul. 3% dintre ei ar vrea ca mai marele judeţului să mai treacă prin localitatea lor, în vreme ce 4% dintre repondenţi i-ar spune să mai schimbe vicepreşedinţii CJC (n.r. Cristinel Dragomir şi Cristian Darie).

4% ar vrea să îi spună social democratului să aloce bani şi pentru drumurile din sate, iar 1% dintre ei i-ar solicita să îi ajute cu bani pentru medicamente.
15% dintre repondenţii la sondajul ZIUA de Constanţa i-ar spune lui Constantinescu să rezolve problema locurilor de muncă promise, iar 13%, să fie mai atent la oamenii din jurul lui. Cei mai mulţi dintre repondenţi, anume 33%, susţin că i-ar cere preşedintelui CJC să îi spună lui Radu Mazăre să reducă preţul gigacaloriei.
Facem precizarea că sondajul nu este unul făcut de specialişti ci este doar pentru consultarea citiroilor noştri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pensionara 09 Dec, 2013 09:52 am contribuit 40 de ani la buget acum sunt pensionara cu 1100 lei dar ptr ca sotul inca lucraza nu ma incadrez la subventii si platesc 1000 lei caldura 97% din pensie in timp ce toti puturosii care au dormit toata viatza acum li se fac casepe banii din bugetul la care eu am contribuit iar mie mi se ia si pensia .. deci si la pensie sunt jecmanita.. vi se pare normal??? multumesc domnule Presedinte Constantinescu