Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:52 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Transport Feroviar de Călători Constanţa caută o firmă de pază pentru SELC Medgidia (document)

ro

28 Jan, 2019 00:00 424 Marime text
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului de achiziţie a serviciilor de pază, în valoare estimată de 341.370 de lei. Contractul presupune prestarea serviciilor de pază a obiectivelor, a bunurilor şi a valorilor care aparţin Societăţii Regionale Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Constanţa, SELC Medgidia.
 
Ofertele de participare la această licitaţie vor fi depuse până pe 21.02.2019 şi vor fi deschise în aceeaşi zi. Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea de atribuire a contractului fără TVA.
 
Paza obiectivului se va asigura permanent, în ture de 12 ore, cu personal organizat în mai multe posturi de pază mobile, în funcţie de condiţiile specifice SELC Medgidia, acoperind toate incintele, clădirile şi obiectivele acestuia. În acest sens, este necesară asigurarea în regim permanent a următoarelor posturi de pază şi agenţi de pază: în tura de zi (7.00 - 19.00) - doi agenţi de pază, dotaţi cu bastoane de cauciuc sau tomfe, pulverizatoare iritant-lacrimogene, mijloace de semnalizare, staţii de emisie recepţie sau telefoane mobile, lanterne, precum şi alte mijloace de apărare, inclusiv armament de foc (potrivit legii), în tura de noapte (19.00 - 7.00) - trei agenţi de pază, dotaţi cu bastoane de cauciuc sau tomfe, pulverizatoare iritant-lacrimogene, mijloace de semnalizare, staţii de emisie recepţie sau telefoane mobile, lanterne, precum şi alte mijloace de apărare, inclusiv armament de foc (potrivit legii).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii