Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:01 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Neptun Olimp are administratori noi!

ro

28 Oct, 2020 00:00 1043 Marime text
  • Noii administratori sunt Dana Mariana Constantinescu, Olga Ciorchină, Constantin Crăciunescu, Cristina Maria Popa și Cătălin Mancas.
  • Indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai CA a fost aprobată în sumă de 3.139 de lei brut.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Neptun Olimp SA, întrunită în ședința din 15 septembrie 2020, a numit noi administratori ai societății.

Hotărârea a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.

Potrivit acesteia, cu unanimitate de voturi ale acționarilor prezenți, noii administratori au fost numiți pe locurile rămase vacante, consecință a expirării mandatelor administratorilor provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție și numire a unor administratori în conformitate cu prevederile legale în materie.

Astfel, noii administratori sunt Dana Mariana Constantinescu, Olga Ciorchină, Constantin Crăciunescu, Cristina Maria Popa și Cătălin Mancas.

Aceștia sunt membri provizorii ai Consiliului de Administrație al societății.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, s-a aprobat durata mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație – de patru luni, respectiv de la data de 15 septembrie 2020 la data de 15 ianuarie 2021.

Indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai CA a fost aprobată în sumă de 3.139 de lei brut.

Constantin Cotan Alexie, reprezentantul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a fost împuternicit să semneze contractele de mandat ale membrilor provizorii ai CA.


Totodată, s-a aprobat data de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrând efectele hotărârii, ca fiind data de 5 octombrie 2020.

Nu în ultimul rând, Marius Ilie, directorul general al Neptun Olimp SA, a fost împuternicit să publice hotărârile adoptate și să le depună și să le înregistreze la Registrul Comerțului.Citește și:

Noi membri provizorii în Consiliul de Administrație al Neptun Olimp 

Ti-a placut articolul?

Comentarii