Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, început de succes!

ro

08 Aug, 2022 10:00 960 Marime text
  • Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin, ediția a IV-aeste un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în colaborare cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
          Proiectul are loc la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, începând cu orele 21:00 și a început în data de 5 August 2022,  urmând să se încheie în data de 21 August 2022.

Accesul și participarea la toate evenimentele sunt gratuite.
       
În a doua seară, 06.08.2022, a avut loc un spectacol de Stand-Up Comedy, cu Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru, la care oamenii au râs copios, până la lacrimi. A fost un show pe gustul publicului constănțean, și nu numai, iar glumele artiștilor au reușit să facă publicul să se simtă extraordinar de bine și să se regăsească în anumite glume, dar și să creeze o atmosferă tare plăcută pentru toată lumea. Oamenii au plecat acasă mulțumiți și cu o mare satisfacere, râsul având un beneficiu pentru om, acela de a accentua starea de bine și de fericire.
 
  • În a treia seară, 07.08.2022, a avut loc un spectacol de teatru din București, cu Marcela Motoc, intitulat Fata din curcubeu, un spectacol de mare success, un One-woman Show care te face și să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea.

 
Așadar, Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin, ediția a IV-a, pentru prima săptămână, a atras publicul prin aceste spectacole pline de viață, care au adus zâmbete, dar și emoții puternice, care s-au manifestat vizibil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii