Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seniorii Constanței, premiați la domiciliu

ro

16 Jun, 2020 09:31 892 Marime text

•    Sunt premiați cei cu vârste de 80 și 90 de ani, dar și cei ce serbează 50 de ani de căsătorie.

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că, din cauza pandemiei de coronavirus, persoanele care au împlinit vârstele de 80 sau 90 de ani, dar și cei care serbează 50 de ani de căsătorie vor fi premiate la domiciliu.

Redăm, în continuare, comunicatul remis de Primăria Constanța:

Seniorii constănțeni sunt premiați la domiciliu pentru împlinirea vârstelor de 80 și 90 de ani, precum și pentru aniversarea a 50 de ani de la căsătorie!
Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a bunicilor organizate în cadru festiv nu mai pot avea loc, astfel că echipele Primăriei Municipiului Constanța distribuie cadourile direct la domiciliul bunicilor și al străbunicilor.
Astăzi se încheie premierea persoanelor care au împlinit 90 de ani, urmând ca zilele viitoare să fie premiați seniorii cu vârsta de 80 de ani, dar și  cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
Seniorii Constanței primesc din partea municipalității: 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie și 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii