Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se încearcă din nou vânzarea unor terenuri ale Neptun Olimp

ro

20 Jun, 2020 00:00 2486 Marime text
  • Vânzările fuseseră respinse, cu majoritate de voturi, în cadrul ședinței din 12 iunie.
  • Este vorba despre mai multe suprafețe situate în Olimp, Neptun și Eforie.
  • Noua Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor a fost convocată pentru data de 23 iulie, la ora 12.00.
A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Neptun Olimp SA, pentru data de 23 iulie, la ora 12.00, la sediul societății.
Potrivit convocatorului, se va pune din nou în discuție vânzarea unor terenuri, prin licitație publică și, respectiv, prin negociere directă. În urma ședinței AGEA din 12 iunie, aceste vânzări fuseseră respinse, cu majoritate de voturi.

Primul punct pe ordinea de zi a ședinței din 23 iulie se referă la aprobarea vânzării prin licitație publică, cu strigare, a suprafeței de teren de 971 mp cota indiviză aferentă activului Magazin 101 Olimp, situat în cadrul Complexului Amfiteatru – Panoramic – Belvedere, stațiunea Olimp, județul Constanța.
După cum arătam în edițiile anterioare, pe data de 12 iunie, AGEA respinsese, cu majoritate de voturi, această vânzare.
 

Vânzările, respinse în ședința anterioară

Al doilea punct ce va fi discutat pe 23 iulie este aprobarea vânzării prin licitație publică, cu strigare, a suprafeței de teren de 143,86 mă, limitrofă activului Vila nr. 7 din Stațiunea Neptun, județul Constanța.
De asemenea, și această vânzare fusese respinsă în ședința din 12 iunie.
În continuare, ședința din 23 iulie are în vedere aprobarea vânzării prin negociere directă a suprafeței de teren cota indiviză de 52,31 mp, aferentă activului Magazin Terasa Shop, din cadrul Complexului Amfiteatru – Panoramic – Belvedere, din stațiunea Olimp, județul Constanța, către proprietarul Magazinul Terasa Shop. Și această vânzare fusese respinsă în 12 iunie.
Se va discuta, iar, despre aprobarea vânzării prin negociere directă a suprafeței de 1.535 mp aferentă activului Vila Verde, din Eforie Nord, ce fusese respinsă anterior, dar și despre aprobarea modificării obiectivului proiect Investiții Camping Neptun, situat în Neptun, de asemenea respinsă.
 

Se discută și închirierea terenurilor

Totodată, se va reîncerca aprobarea draftului de contract cadru de închiriere, pe o perioadă de cinci ani, a unor suprafețe de teren aflate în patrimoniul societății Neptun Olimp SA.
Un alt punct vizează aprobarea datei de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale extraordinare a acționarilor, propunerea privind data de înregistrare fiind data de 10.08.2020.
Nu în ultimul rând, se va pune în discuție aprobarea împuternicirii persoanei care urmează a efectua publicitatea și va depune la Oficiul Registrului Comerțului hotărârile adoptate de AGEA.


Citește și:

Ședință extraordinară a asociaților de la Neptun-Olimp SA. Au fost oprite vânzările la mai multe terenuri

Acționarii Neptun-Olimp SA au decis numirea unui nou director general în locul lui Mihail Cătălin Caracostea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii