Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma Maria Fondomonte SA. Ce decizii au luat acționarii

ro

21 May, 2022 00:00 2519 Marime text
  • Modificările au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României
     
Acționarii Maria Fondomonte SA s-au întrunit în ședință alături de o companie din Bahrain, pentru a lua mai multe decizii cu privire la statutul societății.
 
La ședință au participat Maria Trading SRL, o societate cu răspundere limitată, înfiinţată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 86, bloc, reprezentată legal prin Iskandar Saad în calitate de administrator, Agro-Chirnogi SA, o societate pe acţiuni înfiinţată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, cu sediul în satul Chirnogi, comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, reprezentată legal prin Wissam Mansour, în calitate de administrator, şi Almarai Investment Holding Company W.L.L., o societate organizată şi care funcţionează în conformitate cu legile Regatului Bahrain, reprezentată legal de către Abdullah Albader, în calitate de administrator.
 
Acţionarii Fondatori şi Almarai, deţinând împreună 100% capitalul social al Maria Fondomonte - S.A., o societate pe acţiuni, organizată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în satul Chirnogi, comuna Chirnogi, Strada Principală, judeţul Călăraşi, convin în unanimitate să renunţe la orice formalităţi de convocare şi întrunire astfel cum sunt prevăzute în cadrul Legii societăţilor nr. 31/1990 şi în Actul constitutiv al Societăţii, întrucât mandatele tuturor membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii au expirat.
Acţionarii iau cunoştinţă prin prezenta de încetarea mandatelor tuturor membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii la data de 22 octombrie 2021.
 
Acţionarii aprobă, confirmă şi ratifică prin prezenta toate actele materiale şi juridice şi toate operaţiunile întreprinse cu bună-credinţă în numele şi pe seama Societăţii de către toţi membrii Consiliului de Administraţie al Societăţii, şi anume Youssef Laoun, Wissam Mansour, David Joseph Kelly, Danko Damir Maras şi Karine Khalil, de la data de 22 octombrie 2021 şi până la data prezentei hotărâri.
 
Acţionarii aprobă prin prezenta numirea unui nou Consiliu de Administraţie format din 5 (cinci) membri pentru un nou mandat de 2 (doi) ani începând cu data prezentei hotărâri:
 
– David Joseph Kelly, cetăţean britanic - în calitate de administrator şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie
– Danko Damir Maras, cetăţean suedez - în calitate de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie
– Wissam Mansour, cetăţean român - în calitate de administrator şi membru al consiliului de Administraţie;
– Karine Khalil, cetăţean român - în calitate de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie;
– Tony Rustom, cetăţean libanez - în calitate de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie
 
Acţionari aprobă numirea următoarelor persoane, toţi în calitate de reprezentanţi ai SCA „Wolf Thelas Rechtsanwälte GmbH & Co KG“, o societate de avocatură cu sediul în str. Vasile Alecsandri nr. 4, strada Constantin Daniel nr. 41, Bucureşti:
 
– Mircea Eugen Ciocîrlea
– George Ghitu
– Iulia Gabriela Cumpăratu
– Elena-Andreea Ionaşcu
– Alexandru Caleap
– oricare alt avocat din cadrul SCA „Wolf Theiss Rechtssnwälte GmbH 4 Co KG“.
 
Mandatarii vor putea să reprezinte Societatea în faţa tuturor instanţelor, ministerelor, oficiilor, departamentelor, agenţiilor, autorităţilor şi instituţiilor fiscale sau financiare, băncilor, precum şi în faţa oricăror alte persoane fizice sau juridice sau entităţi private sau publice, inclusiv, dar fără a se limita la Registrul Comerţului în scopul înregistrării deciziilor menţionate anterior publicării în Monitorul Oficial al României a prezentei hotărâri a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii.
 
Mandatarii vor avea dreptul să subdelege oricare dintre puterile menţionate mai sus către orice altă persoană.
 
Prezenta împuternicire este valabilă până la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
Prezenta hotărâre ţine loc şi de proces-verbal al Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Maria Fondomonte - S.A., fiind semnat de David Joseph Kelly, în calitate de preşedinte al şedinţei ales şi de către Wissam Mansour, în calitate de secretar al şedinţei ales.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Modificări în firma Maria Fondomonte SA. Un nou consiliu de administrație

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii