Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Maria Fondomonte SA. Un nou consiliu de administrație

ro

06 Dec, 2019 00:00 4572 Marime text

Adunarea Generală a Acționarilor Maria Fondomonte SA s-a întrunit în ședință în data de 21 octombrie 2019, deciziile fiind recent publicate în Monitorul Oficial al României.
Maria Trading SRL, o societate cu răspundere limitată, având sediul în municipiul Constanța, reprezentată prin Iskandar Saad, în calitate de administrator, Agro Chirnogi SA, o societate cu sediul în comuna Chirnogi, reprezentată prin Wissam Mansour, în calitate de administrator, și Almarai Investment Holding WLL, cu sediul în Manama, Regatul Bahrain Salmabad, reprezentată de către Thomas Trimble, în calitate de împuternicit, formează 100% din capitalul social al Maria Fondomonte SA, cu sediul social în Chirnogi, județul Călărași.


Acționarii au decis să ia act de demisia din funcția de administrator a lui Karine Khalil, cetățean român, născut în Liban, începând cu data de 22 octombrie 2019. A fost numit un nou Consiliu de Administrație, format din cinci membri, pentru un nou mandat de 2 ani, începând cu 22 octombrie 2019, având componența: Sorin Cezar Dogaru, Andrew Mackie, Thomas Gerard Trimble, Karine Khalil și Elias Saad.


A fost mandatată SCA Wolf Theiss Rechtsanwalte GMBH&CO KG, o societate de avocatură din București, pentru a reprezenta societatea în instituțiile asupra cărora se răsfrâng modificările prezentate.


Citește și:

O societate condusă de libanezi domiciliaţi în Constanţa şi-a revocat administratorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii