Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma deţinută de un şef de la Administraţia Cananelor Navigabile

ro

01 Feb, 2022 00:00 1760 Marime text
  • Informaţiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României din 25 ianuarie 2022, document în care se arată că schimbările din firmă au fost făcute de cei doi asociaţi, respectiv Mihai Aurel Buştiuc şi Viorel Hagianu.
  • În 2020,Euro-Mar SRL a avut un profit de 11.766 de lei, iar cifra de afaceri a fost 34.010 lei.
 
Compania Euro-Mar SRL, deţinută de Mihai Aurel Buştiuc, şef compartiment în cadrul CN Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa SA, şi Viorel Hagianu, ce figura, de asemenea, ca angajat al ACN, şi-a completat obiectul de activitate.
 
Informaţiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României din 25 ianuarie 2022, document în care se arată că schimbările din firmă au fost făcute de cei doi asociaţi, respectiv Mihai Aurel Buştiuc şi Viorel Hagianu.
 
Conform sursei citate, firma şi-a completat obiectul de activitate cu mai multe coduri CAEN, respectiv, manipulări, alte activităţi anexe transporturilor, activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării,  dar şi activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În continuare, următoarele coduri adăugate sunt activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a., activităţi de servicii suport combinate, activităţi combinate de secretariat, activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat, alte activităţi de servicii suport pentru-întreprinderi n.c.a.
 
Mihai Aurel Buştiuc a menţionat în declaraţia de avere şi de interese completate pentru anul 2021 că este şef compartiment în cadrul CN ACN SA Constanţa şi că, totodată, este asociat şi administrator al companiilor Eur-Mar SRL şi Dacia Nav SRL.
 
La rândul său, Viorel Hagianu figura în 2016 ca inginer în cadrul Serviciului Flota Tehnică al ACN, unde, în acelaşi timp, Mihai Aurel Buştiuc figura drept şef al aceluiaşi serviciu.
 
Angajaţi, profit şi cifră de afaceri
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 ianuarie 2022, firma Euro-Mar a fost înfiinţată în 1991 şi se ocupă de „transporturi maritime şi costiere de paasageri“.
 
Conform sursei citate, Aurel Mihai Buştiuc deţine 60% din firmă, iar Viorel Hagianu deţine 40%.
 
În 2018, firma a avut un angajat, profitul a fost 14.553 de lei, iar cifra de afaceri a fost 33.785 de lei.
 
În 2019, numărul angajaţilor a rămas unu, profitul a fost 19.991 de lei, iar cifra de afaceri a fost 37.110 lei.
 
În 2020, numărul angajaţilor a rămas unu, profitul a fost 11.766 de lei, iar cifra de afaceri a fost 34.010 lei.
 
Firma figura cu două puncte de lucru în Portul Tomis, ambele temporare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Nava „Costineşti 3“ va fi reabilitată. CN Administraţia Canalelor Navigabile SA va scoate din conturi peste 160.000 de lei (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii