Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a reluat licitația pentru noul corp al Spitalului Județean Constanța care va avea un număr total de 365 de paturi

ro

26 Nov, 2021 00:00 1898 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța reia licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, pentru Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică
  • administrația județeană achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate
  • Noua clădire va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere
  • Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 de lei fără TVA
  • Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 26.11.2021, ora 12.00
 

 
Consiliul Județean Constanța reia licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, pentru Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică.

Astfel, administrația județeană achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate (inclusiv studii de teren – geotehnic, topografic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată etc.), precum și de întocmire a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului – Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.

Noua clădire va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere. Aici vor funcționa secțiile Pediatrie, Neonatologie, Chirurgie-Ortopedie Pediatrică și Obstetrică-Ginecologie.

Valoarea estimată a achiziției serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a celorlalte documentații necesare pentru construirea noului corp al Spitalului Județean Constanța este de 135.000 de lei, fără TVA. Durata estimată totală a contractului ce va fi semnat după desemnarea câștigătorului este de 45 de zile.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 26.11.2021, ora 12.00.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce tipuri de investigații vor putea face constănțenii în cadrul ICNS, IMA, Departamentului „Sănătatea mamei și copilului" și Urgențe -Traumatologie?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii