Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:54 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rico SRL, societate care a contestat mai multe licitaţii ale Primăriei, dă în judecată Compania Naţională de Investiţii

ro

26 Jan, 2017 00:00 930 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat recent un proces ce are ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice. Pe 23 ianuarie, Tribunalul Constanţa a înregistrat dosarul 341/118/2017, înaintat de SC Rico SRL, prin administrator judiciar GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, în calitate de reclamant, împotriva Companiei Naţionale de Investiţii SA, care este pârât în cadrul procesului.
 
Am încercat să-i contactăm, în cursul zilei de ieri, atât pe reprezentanţii firmei Rico SRL, cât şi pe cei ai administratorului judiciar GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la acest proces, însă nu au putut fi contactaţi la numerele de telefon disponibile la Registrul Comerţului.
 
De asemenea, am contactat reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii SA pentru a afla mai multe informaţii despre dosarul aflat pe rolul instanţei de judecată. Reprezentantul CNI SA a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, că, având în vedere faptul că dosarul a fost înregistrat recent, societatea nu a primit nicio citaţie sau comunicare de chemare în judecată până acum, aşa că nu se poate pronunţa în legătură cu acest subiect. Precizăm că, în cazul în care societatea ne va oferi informaţii după ce va primi cererea de chemare în judecată, acestea vor fi prezentate în ediţiile viitoare. 

Contestatar la licitaţiile Primăriei Constanţa 

Reamintim că firma Rico SRL, alături de Euromateria SRL, a contestat de două ori rezultatului licitaţiei organizate de Primăria municipiului Constanţa pentru atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic - municipiul Constanţa“. Astfel, Asocierea SC Euromateria SRL - SC Rico SRL s-a adresat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Asocierea condusă de SC Euromateria SRL, din care mai fac parte SC Rico şi SC Princer, a contestat şi rezultatul procedurii de atribuire a licitaţiei organizate de Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea şi restaurarea Cazinoului Constanţa.

Despre Rico SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma Rico SRL a fost înregistrată în 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Celulozei nr. 11A. Asociat unic este Marcel Cornel Gheorghe, născut pe 2.09.1951, care deţine capitalul social de 10.085.800 de lei. Tot el are şi calitatea de administrator special. Administrator judiciar este societatea GD Reorganizare şi Lichidare IPURL. Potrivit codificării CAEN, societatea are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.

Citeşte şi: 

Lichidatorul judiciar a solicitat un termen nou Niciun cumpărător interesat de terenul intravilan deţinut de Rico SRL 

Au fost convocaţi creditorii Rico SRL. Firma a contestat licitaţiile pentru reabilitarea Parcului Arheologic şi a Cazinoului

Asocierea Euromateria SRL - Rico SRL, „inamicul nr. 1” al proiectelor Constanţei. Blestemul Parcului Arheologic! (documente)

Tupeu fantastic al angajatei Rico SRL! SC Euromateria şi Rico SRL dau în judecată pentru a doua oară Primăria Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii