Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținuți pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Ce s-a descoperit în urma perchezițiilor (galerie foto)

ro

20 Mar, 2020 11:30 1545 Marime text

La data de 20.03.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciului Teritorial Galaţi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților D.F.D. și M.D.G., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada octombrie 2019 –martie 2020, acţionând în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpații D.F.D. și M.D.G. au procurat, deţinut și vândut cannabis și ecstasy către diverși consumatori de pe raza județului Galați.

La data de 19.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat un număr de patru percheziţii domiciliare, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate 235 de comprimate de ecstasy, 30 de grame de cannabis, 3 cântare electronice, 2 grindere și suma de 15.000 de lei.

La data de 20.03.2020, inculpaţii D.F.D. și M.D.G. urmează să fie prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, potrivit unui comunicat de presă din partea DIICOT.

Sursa foto: Poliția Română-DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii