Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul Primăriei Constanţa Cine l-a mutat pe Romulus de lângă Remus, de sub statuia Lupa Capitolina, din zona peninsulară? (galerie foto)

ro

29 Mar, 2019 00:00 2980 Marime text
Constănţenii care se plimbau prin zona peninsulară şi au trecut pe lângă statuia „Lupoaica” din municipiu au putut observa o mică schimbare. Cei doi prunci, Remus şi Romulus, nu mai erau în poziţia iniţială, sub protecţia mamei lup.
Romulus a fost mutat din rând cu Remus în apropierea cozii lupoaicei. Dacă trecătorii se întrebau cum s-a putut întâmpla aşa ceva, reprezentanţii Primăriei Constanţa au elucidat misterul.
Contactaţi de cotidianul ZIUA de Constanţa, ei au precizat a cui este vina. „Nişte copii s-au căţărat pe statuia din zona peninsulară şi au mutat acea statuetă. Serviciile primăriei au luat act de situaţie, iar monumentul va fi adus în starea iniţială”, a punctat Ionela Halciuc, din partea Primăriei Constanţa.

Citeşte şi
Modificări la statuia „Lupoaica“, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis din Constanța. Ce au observat cei care au trecut prin zonă (galerie foto+video) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii