Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA participa la Expo Apa 2008

ro

19 Jun, 2008 18:56 1067 Marime text

La Palatul Parlamentului s-a deschis ce-a de-a zecea editie a Expo Apa 2008, manifestare organizata de Asociatia Romana a Apei (ARA).

La eveniment au participat Vasile Ciomos, presedintele Asociatiei Romane a Apei, Silviu Stoica, secretar de stat al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, Anton Anton, presedintele Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica, Marian Petrache, secretar de stat in Ministerul de Interne, operatori si specialisti din domeniu. Ca in fiecare an, la acest eveniment de referinta participa cu un stand si SC RAJA SA Constanta, ocazie cu care isi prezinta stadiul lucrarilor investitionale in derulare, precum si oferta completa de servicii prestate. Inca de la deschiderea expozitiei, standul a captat atentia vizitatorilor, specialistilor in domeniu, dar si a reprezentanti marilor companii de profil. Printre vizitatorii standului RAJA Constanta, s-a numarat si secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Silviu Stoica, care s-a aratat impresionat de eforturile depuse de societate pentru mentinerea calitatii apei in judetul Constanta.

In ultimii ani, SC RAJA SA Constanta a reusit sa se impuna atat la nivel national, cat si international, lucru demonstrat si de calitatea de membru cu drepturi depline in cea mai prestigioasa organizatie de profil, Asociatia Internationala a Apei. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscuta prin certificarile europene, raspunde tuturor cerintelor si solicitarilor internationale din domeniul apei, calitate certificata si de prezenta celor mai mari specialisti la standul SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii