Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat „DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi”

ro

28 Apr, 2022 11:05 2693 Marime text
Raed Arafat, sursa foto: Facebook/ Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, anunță joi, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că Tribunalul Bucureşti a respins definitiv o cerere a Direcţiei Naţionale Anticorupţie de redeschidere a unui dosar în care era vizat, catalogând solicitarea drept o tentativă „ilegală şi bizară".  

„Astăzi dimineaţă după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru 'abuz în serviciu'.


foto: Facebook/ Raed Arafat

Totodată, el a menționat că va da explicații amănunțite despre dosarul care i-a „transformat ultimele 6 luni din viață într-un coșmar”.

„Urmează să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre aceasta tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz", a scris Raed Arafat, pe Facebook.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii