Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD a câștigat procesul cu AEP! Buică, după decizia CAB 'Nu e o surpriză'. Care este suma solicitată de social-democrați

ro

27 Mar, 2020 15:06 1547 Marime text


Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) va rambursa PSD suma de 3,3 milioane lei, reprezentând cheltuielile electorale din timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Autorităţii, Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

Mituleţu-Buică a spus că nu este o surpriză decizia CAB, deoarece PSD şi-a rezolvat neregularităţile pe care le constatase AEP.

"Nu este o surpriză pentru că, după momentul emiterii deciziei de către AEP, aşa cum am spus şi la momentul respectiv, PSD şi-a complinit acele neregularităţi pe care le constatase AEP. La momentul plângerii prealabile, am constatat şi noi aceste modificări şi compliniri, dar, potrivit regulilor şi legislaţiei, nu puteam face noi nimic să ne anulăm actul nostru, ci o instanţă. Şi iată că instanţa a decis ca AEP să emită o nouă decizie. AEP, ca urmare a deciziei, va plăti sumele respective de 3,3 milioane şi ceva de lei şi va pune în drepturi PSD. Nu e nicio surpriză", a precizat preşedintele AEP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii