Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:51 29 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța din 13 iulie (document)

ro

09 Jul, 2020 15:52 1001 Marime text

• Pe 13 iulie se va derula o nouă ședință a Consiliului Județean Constanța

Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință extraordinară pentru data de 13 iulie 2020, cu începere de la ora 11.00, în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:
 
  1. Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli al Judeţului Constanţa pe anul 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
Proiectele de hotărâri vor fi puse la dispoziția consilierilor județeni prin intermediul site-ului Consiliului Județean Constanța la secțiunea „proiecte ședință CJC”;
                 - Proiectele de hotărâri menționate mai sus vor fi analizate și avizate de către Comisiile de specialitate ale Consiliului Județean Constanța;
                - Se pot formula și depune amendamente cu privire la aceste proiecte de hotărâri în scris pe adresa de e-mail a Consiliului Județean Constanța (consjud@cjc.ro) sau la sediul Consiliului Județean Constanța din b-dul Tomis nr. 51.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  

Ti-a placut articolul?

Comentarii