Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul finantat de Uniunea Europeana a fost lansat la CCINA

ro

03 Jun, 2010 03:43 1797 Marime text
ccina.jpgIeri, sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a găzduit evenimentul de lansare a proiectului intitulat „RO-SMEP/Panels - a two way communication RO-EU".

În cadrul evenimentului, s-au prezentat obiectivele, activităţile şi modul în care se vor derula consultările. De asemenea, a fost prezentată prima consultare, deja lansată de Comisie, şi panelul care va fi organizat în cursul lunii iunie. La eveniment au participat Mihai Daraban, preşedintele CCINA, dar şi responsabilul proiectului, Rodica Belteu.

Potrivit organizatorilor, proiectul a costat 100.000 de euro, Uniunea Europeană finanţând 60% din sumă, restul fiind suportat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Începând din luna martie a.c., Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe, este partener într-un nou proiect finanţat direct de Comisia Europeană. Intitulat „RO-SMEP/Panels - a two way communication RO-EU", proiectul are acoperire naţională, fiind implementat de un consorţiu de nouă parteneri (camere de comerţ, agenţii de dezvoltare, universităţi, centre de transfer tehnologic), membri ai Enterprise Europe Network.

Obiectivul proiectului îl constituie consultarea oamenilor de afaceri pe diferite subiecte lansate de Comisia Europeană, pentru a elabora politicile şi legislaţia europeană ce vizează mediul de afaceri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii