Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect finanțat de Primăria Constanța „Bucuria prin ochii autismului” continuă cu o expoziție de fotografie

ro

25 Nov, 2020 12:38 2440 Marime text
  • Inocența copiilor diagnosticați cu autism,  transpusă în imagini, printr-o expoziție de fotografie finanțată de Primăria Municipiului Constanța.
  • Evenimentul va avea loc în mediul online.
 
Proiectul „Bucuria prin ochii autismului” continuă vineri, 27 noiembrie, cu o expoziție de fotografie care se va desfășura în mediul online. 
 
Evenimentul va fi transmis pe pagina de Facebook a proiectului, https://www.facebook.com/Bucuria.Prin.Ochii.Autismului, începând cu ora 12:00.
 
În cadrul expoziției vor fi expuse lucrările celor 10 copii diagnosticați cu autism, parte a grupului țintă. Fotografiile micilor artiști speciali ne vor aduce mai aproape de mintea și sufletul lor.
 
Proiectul este finanțat din fonduri nerambusabile de către Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Art Music for People.
 
Prima activitate a proiectului a avut loc în săptămâna dedicată Zilei Internaționale de Educație Nonformală 2020. Evenimentul a angrenat 100 de copii cu dizabilități și 50 de voluntari.
 
Copii au participat la ateliere creative de pictură, împâslire și art-terapie. Pe lângă activitățile creative, cei mici s-au bucurat de personaje de poveste, baloane și premii. Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de teatru de păpuși.
 
Activitățile s-au desfășurat în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii