Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul subunităţilor poştale în perioada 1-8 iunie

ro

30 May, 2020 14:38 2281 Marime text
  • Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de luni, 1 iunie (Ziua Copilului şi Rusaliile Catolice), şi luni, 8 iunie (Rusaliile Ortodoxe), toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.
  • Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de luni, 1 iunie şi 8 iunie, sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.
Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de luni, 1 iunie (Ziua Copilului şi Rusaliile Catolice), şi luni, 8 iunie (Rusaliile Ortodoxe), toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Sâmbătă, 30 mai şi 6 iunie, programul de lucru al subunităţilor poştale va fi normal, aferent unei zile de sâmbătă.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de luni, 1 iunie şi 8 iunie, sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie. Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor si partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii