Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:51 28 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța în timpul sărbătorilor Pascale

ro

16 Apr, 2020 12:06 1108 Marime text
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală va decurge normal în timpul sărbătorilor pascale, fără să fie afectată de zilele libere.

Astfel, în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Vă reamintim că preluarea pacienților în UPU se face conform reglementărilor în vigoare. Astfel, se efectuează triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii).

Zona de triaj epidemiologic este în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță. Menționăm că personalul medical poartă echipamente de protecţie şi foloseşte produse de dezinfecţie profesionale, avizate de autoritățile competente.

Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate va fi închis pe 17 și 20 aprilie.

Conducerea SCJU vă garantează că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și urează constănțenilor multă sănătate, încredere și speranță că vom depăși această perioadă dificilă. Sărbători binecuvântate!

Ti-a placut articolul?

Comentarii