Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac „Suntem aproape de finalizarea primului spital construit în ultimii 40 de ani din Constanța“ (VIDEO)

ro

17 Nov, 2023 17:53 9935 Marime text
Foto+video: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că suntem aproape de finalizarea primului spital construit în ultimii 40 de ani din Constanța. 

„Deși atacurile la adresa activității mele sunt necontenite, vin în fața constănțenilor cu un proiect de care aveam cu toții atât de multă nevoie și sunt extrem de mândru că alături de echipa mea am făcut posibil acest lucru.

Cu siguranță este un proiect de o reală necesitate, care va rămâne moștenire generațiilor viitoare.

Suntem aproape de finalizarea primului spital construit în ultimii 40 de ani din Constanța, care va veni în sprijinul comunității noastre, un spital construit neîncetat cu gândul la oameni și la nevoile lor esențiale“ - a precizta primarul Vergil Chițac.



Citește și: 

Au început lucrările pentru Parcul din zona GăriiVergil Chițac „În curând vom fi în plin șantier, iar Parcul din zona Gării va arăta ca atare”

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei Dumitru 19 Nov, 2023 08:37 D-l Chițac, se apropie alegerile și începeți să aruncați praf în ochii constănțenilor cu multiplele realizări ale dvs și echipei dvs. De fapt ar trebui să vă luați echipa asta de incompetenți și corupți și să vă prezentați la Poarta Albă ! Ați distrus,ati falimentat Constanța . În mod sigur vreți să mai candidați o dată !
  • Gheorghiu 18 Nov, 2023 14:45 Felicitări!
  • Alexandru 17 Nov, 2023 21:43 Cine are cap nu doar ca să nu-i plouă în gât, nu prea are ce sa conteste. Sunt convins că, "contestatarii" sunt majoritatea PSD-isti cu 4 clase la fără frecvență si cu scara de valori la nivelul genunchilor.