Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început lucrările pentru Parcul din zona Gării Vergil Chițac „În curând vom fi în plin șantier, iar Parcul din zona Gării va arăta ca atare”

ro

16 Nov, 2023 19:42 5082 Marime text


Sursa foto: Facebook/Vergil Chițac



 

„Foarte mulți dintre dumneavoastră mi-ați semnalat situația din anumite parcuri și îmi doresc să știți că întotdeauna țin cont de mesajele care mi se transmit constructiv și pentru binele comunității, indiferent că sunt pozitive sau negative”, a scris primarul Chițac, pe pagina sa de Facebook.

 
Edilul precizează că au început lucrările pentru  Parcul din zona Gării.
 

„Transmit pe această cale că un proiect pe care îl pregăteam de mult timp a început să prindă contur.  Am început lucrările pentru Parcul din Zona Gării, un spațiu atât de necesar cetățenilor. Nevoia oamenilor de a fi înconjurați de natură și de spații verzi este prioritară pentru mine și echipa mea, mai ales că joacă un rol extrem de important pentru sănătatea și starea noastră de spirit”, mai spune Chițac.
 

Deși constănțenii vor trebui să suporte alt șantier, Chițac îndeamnă la răbdare, pentru că rezultatele vor merita așteptarea, după spusele acestuia. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru vara anului viitor.
 

„În curând vom fi în plin șantier, iar parcul va arăta ca atare, așa că apelez la răbdarea tuturor până la finalizarea lucrărilor. Vă asigur, însă, că va merita așteptarea, termenul estimat de finalizare fiind vara anului 2024, moment în care ne vom bucura cu toții de un parc modern și frumos!”, menționează el.

 

„Suntem în plină etapă de proiecte și pentru alte parcuri din Constanța, următorul pentru care vom începe lucrările fiind Parcul Tăbăcărie”, a mai punctat edilul.
 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 17 Nov, 2023 15:19 Dispare mizeria de vapor din fata gării? Banuiesc ca se va deschide spatiul din fata garii cu verdeață, o altă imagine cand intri sau iesi din fata gării. Nu stim ce se proiectează pe acest spațiu , sa speram ca se va schimba total.
  • George 17 Nov, 2023 09:47 Asta ne mai lipsea,încă un "santier".Acest primar crede ca,va mai primi încă un mandat de la constănțeni.S-o creadă El.