Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

11 Apr, 2024 17:32 553 Marime text
Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le transmite constănțenilor că în mandatul său a făcut investiții în sportul și cultura din Constanța. 

Edilul amintește de investițiile în reabilitarea Cazinoului din Constanța, modernizarea Teatrului de Stat, retipărirea Revistei Tomis, precum și demolarea Stadionului vechi Gheorghe Hagi în vederea construirii unui completx sportiv multifuncțional modern. 

„Mi-am asumat, am făcut: Investiții în cultura și în sportul din Constanța [🥇] [🎭]
În programul electoral din 2020 (am fost singurul candidat cu o astfel de ofertă!), vorbeam despre renașterea culturală a orașului nostru și mizam pe „revitalizarea culturii și a sportului constănțean“.
Astăzi, după trei ani și jumătate, în loc să vă prezint scuze despre „de ce nu s-a putut”, vă ofer câteva date concrete despre ce am făcut:
[✅] Cu ajutorul guvernării liberale, am readus la viață simbolul Constanței: Cazinoul. Finalizăm lucrările de reabilitare și îl reintroducem în circuitul public și în viața orașului.
[✅] Am început, de asemenea, ample lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii Teatrului de Stat, care sunt aproape finalizate.
[✅] Am retipărit, în condiții grafice excepționale, revista Tomis, un adevărat bastion cultural al Constanței.
[✅] Prin înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța, am oferit tinerilor din oraș condițiile primare pentru a face performanță pe plan sportiv sau pentru a menține un stil de viață sănătos. CSM Constanța numără peste 1000 de sportivi, cu 553 de medalii câștigate. Majoritatea sunt copii și tineri.
[✅] Adăugăm demolarea vechiului stadion „Gheorghe Hagi” în vederea construirii unui complex sportiv multifuncțional modern, la standarde europene, după numele și renumele Constanței.
[✅] Mai mult, la noua Sală Polivalentă a orașului lucrările sunt în plină desfășurare.
Misiune îndeplinită. Continuăm“ - este mesajul transmis de primarul Vergil Chițac.

Citește și: 

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii