Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac a semnat oficial încetarea contractului de management al Feliciei Ovanesian

ro

24 Mar, 2023 12:18 1622 Marime text
Primarul Chițac a semnat dispoziția privind încetarea contractului de management al Feliciei Ovanesian din funcția de administrator public al municipiului Constanța, prin dispoziția nr. 856 din 24/03/2023. 

Dispoziție privind încetarea contractului de management al doamnei Ovanesian Felicia Nadina din funcția de administrator public al municipiului Constanța, se arată în conținutul dispoziției. 

Amimtim că,  Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la data de 22 martie, printr-un email înregistrat în Registrul General al municipalității, în atenția primarului Vergil Chițac.

Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile. Pe parcursul celor doi ani a primit însă și mai multe atribuții punctuale de la primarul Chițac.

Citește și:City managerul Felicia Ovanesian și-a publicat declarația de avere. Anul trecut a vândut un teren unui SRL care construiește în Constanța (DOCUMENTE)


Surse din Primăria Constanța susțin că decizia city-managerului de a demisiona intempestiv ar avea legătură cu scandalul tăierii copacilor de pe Bulevardul Ferdinand din Constanța, se pare fără niciun aviz din partea celor de la Mediu.

Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu din Constanța a cerut la data 22 martie a.c. administratorului public al municipiului Constanța să sisteze de urgență tăierile de copaci de la bulevardul Ferdinand.


 Citește și:

City managerul Felicia Ovanesian și-a publicat declarația de avere. Anul trecut a vândut un teren unui SRL care construiește în Constanța (DOCUMENTE)

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii