Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria intenţionează să revitalizeze zona CET - Medeea din municipiul Constanţa

ro

11 Feb, 2019 00:00 2607 Marime text
Municipalitatea consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET-Medeea” (SF, avize, studii de teren: topografic, geotehnic, peisagistic, plan de reutilizare).
 
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET - Medeea”. Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.

Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartier CET, b-dul Aurel Vlaicu (intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei). În prezent, este un teren fără funcţiuni, aflat într-o stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie, se vor obţine refuncţionalizarea unei suprafeţe de cca 12-765 mp şi transformarea acesteia în parc/gradină publică.

Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activităţi: realizare alei pietonale, piste pentru biciclişti, creare trotuare; amenajare spaţii verzi (defrişarea vegetaţiei existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene/gazonarea suprafeţelor, inclusiv plantare arbori şi arbuşti); crearea de facilităţi pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);
achiziţionarea şi montarea elementelor constructive de tipul alei, foişoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene;
instalare Wi-Fi în spaţiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spaţiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete etc.); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenţiei; înlocuirea şi/sau racordarea la utilităţi publice a terenului obiect al investiţiei; realizare sistem de irigaţii/sistem de iluminat pentru spaţiile amenajate prin proiect.

Aspecte supuse consultării: valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Consultarea de piaţă se va desfăşura doar în sistem electronic, orice persoana/organizaţie interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET-Medeea” la adresa de mail programe@primaria-constanta.ro. Rezultatul consultării va fi publicat pe www.e-licitatie.ro. Data-limită de consultare este 11.02.2019.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii