Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Costinești județul Constanța, investește în reparații de drumuri (DOCUMENT)

ro

24 May, 2024 19:34 563 Marime text

 
Instalații Montaj Tehnologic SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Costinești județul Constanța, contractul vizând reparații străzi UAT Costinești cu plombe asfaltice.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   de 83. 576 lei 

Denumirea achiziției este „Reparatii străzi UAT Costinești cu plombe asfaltice“.
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre Lucrari reparatii drumuri cu mixtura asfaltica la cald pentru o suprafata totala de 337 m.p.
 
 
Despre SC Instalații Montaj Tehnologic SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată 24 mai 2024, firma Instalații Montaj Tehnologic SRL a fost înființată în anul 2004, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Asociat unic în SC Instalații Montaj Tehnologic SRL este Bogdan Bînzaru, iar calitatea de administrator o deține Bogdan Căruntu.
 
În 2022, SC Instalații Montaj Tehnologic SRL a avut o cifră de afaceri de 4.380.912 lei, un profit de 749.282 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 24.

Platforma termene.ro informează că SC Instalații Montaj Tehnologic SRL are 11 contracte câștigate - achiziții directe și două contracte câștigate – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 februarie 2024).PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
Citește și:

Licitații ConstanțaPrimăria Costinești vrea să atribuie contractul de delegare a gestiunii privind deșeurile municipale. La ce valoare este estimat (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii