Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa va încheia un acord-cadru pentru amenajarea şi întreţinerea zonelor verzi din municipiu

ro

25 Dec, 2019 00:00 1380 Marime text

Primăria municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze operaţiuni necesare amenajării şi întreţinerii zonelor verzi din municipiul Constanţa pe baza unui acord-cadru care se va încheia pe o perioadă de 4 ani. În baza acordului-cadru, se vor încheia contracte subsecvente ori de câte ori este nevoie.
 
Amenajarea şi întreţinerea zonelor verzi se va desfăşura pe 4 sectoare de lucru. Operaţiunile pentru amenajarea şi întreţinerea zonelor verzi sunt complexe şi se realizează pe tipuri de amenajări (peluze de gazon, gard viu, plantaţii de arbori, arbuşti, trandafiri etc.). Pe amenajările noi se va realiza şi sistem de irigat spaţii verzi în vederea asigurării condiţiilor optime de vegetaţie.
 
Consultarea pieţei se realizează în vederea determinării valorii estimate pentru achiziţia publică „Amenajare şi întreţinere a zonelor verzi prin aplicarea tehnologiilor specifice şi achiziţia de materiale necesare amenajării acestora, pentru spaţiile verzi care sunt/vor fi cadastrate în municipiu“.
 
Se solicită oferte de preţ şi opinia firmelor specializate. Dată limită transmitere propuneri este 15.01.2020. Propunerile privind ofertele de preţ se pot se pot transmite la adresele de email: servicii.publice@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primariaconstanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii