Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe străzile din cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)

ro

05 Apr, 2024 14:48 459 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • În intervalul orar 08:00-16:00, vor fi aplicate restricții de trafic totale pe tronsonul delimitat de străzile Krakovia și Milano.
     
Mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Viena din cartierul Tomis Plus. Este cea de-a treia stradă care intră în reabilitare după ce au fost finalizate lucrările de asfaltare pe străzile Napoli și Milano. În intervalul orar 08:00-16:00, vor fi aplicate restricții de trafic totale pe tronsonul delimitat de străzile Krakovia și Milano, transmite un comunicat din partea Primăria Constanța.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Bratislava, Viena, Lyon, Brest, Krakovia și Monaco.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Primăria Constanța: Campanie de informare și conștientizare privind respectarea locurilor de parcare destinate persoanelor cu handicap (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii