Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:12 04 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Care este situația în oraș, la această oră. Semafoare afectate și panouri publicitare smulse

ro

06 Feb, 2020 12:15 1563 Marime text
Vântul a făcut probleme noaptea trecută în Constanța: copaci căzuți, schele desprinse,  semafoare smulse și panouri publicitare doborâte.

Reprezentanții Serviciului Gestionare Spații Verzi, din cadrul Primăriei Municipiului Constanța intervin la solicitările primite prin dispeceratul instituției sau prin serviciul de urgență 112 cu echipe formate din alpiniști, drujbari și țapinari. Până acum a fost necesară intervenția echipelor în peste 30 de cazuri.


De asemenea, angajații companiei de salubrizare sunt pe teren și acționează la degajarea trotuarelor și a părții carosabile de crengile căzute.

Circulația rutieră a fost restricționată total pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Campus din cauza unor schele amplasate pe un bloc aflat în
construcție, ce puteau fi doborâte de vântul puternic. A fost nevoie de intervenția polițiștilor locali și a celor de la Poliția Rutieră pentru
dirijarea traficului.

Echipele Confort Urban au intervenit pentru înlocuirea semafoarelor căzute și repunerea în funcțiune a celor afectate de penele de curent. De asemenea, muncitorii au înlocuit indicatoarele rutiere doborâte de vânt și le-au curățat pe cele acoperite cu zăpadă. Echipele au intervenit si pentru degajarea carosabilului de un panou publicitar de mari dimensiuni care a fost doborât de vântul puternic pe bulevardul Mamaia. Un alt panou publicitar a fost înlăturat azi noapte de echipele municipalității după ce fusese avariat și punea în pericol circulația rutieră.

Municipiul Constanța se află până la ora 13:00 sub cod portocaliu de vreme severă. Vântul va continua să prezinte intensificări susținute cu rafale de 70...80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Echipele municipalității acționează în permanență încă de noaptea trecută și vor fi la datorie până când toate sesizările vor fi soluționate.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța - 0241/550055


Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală - 0241/484205, sau pe
WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și
Situații de Urgență - 0737552271.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii