Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima editie a concursului East Coast Rolling a avut loc la Constanta

ro

31 May, 2010 03:41 1378 Marime text
În cursul zilei de sâmbătă, în Gravity Park Constanţa a avut loc concursul de role East Coast Rolling.

În ciuda căldurii dogoritoare, iubitorii de sporturi extreme s-au strâns în tribunele celui mai mare skatepark din România, Gravity Park, să asiste la prima ediţie a concursului East Coast Rolling, organizat de rolleri, pentru rolleri.

Competiţia a constat în două sesiuni de câte cinci minute, etapa de calificare şi finala, cu echipe de câte trei concurenţi.

Participanţii la concurs au demonstrat că au experienţă şi au impresionat prin dificultatea trick-urilor efectuate.

Evenimentul a adus împreună cei mai buni rolleri din Constanţa, printre care se numără Andrei Stoian, Radu Stoian, Kartal Horasanli, Ştefan Alexandru, Omar Mortaza, Ovidiu Ciolacu şi Anil Gemaledin, dar şi un roller consacrat din Bucureşti, Mihai Militaru alias Mili.

În pauzele dintre cele două runde, cei prezenţi în tribune s-au putut delecta cu demonstraţii de skateboarding şi bmx, realizate de skaterii şi bikerii constănţeni.

Deşi competiţia nu s-a bucurat de un buget foarte mare sau de concurenţi din străinătate, participanţii au reuşit să demonstreze că au stil, un repertoriu de trick-uri impresionant şi nu în ultimul rând, curaj.

La sfârşitul concursului a avut loc festivitatea de premiere, pe locul trei clasându-se Andrei Stoian, pe locul doi, Ovidiu Ciolacu, iar pe locul întâi Mihai Militaru. Premiul pentru Best Trick a fost acordat lui Kartal Horasanli.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii