Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Brailoiu, pe locul 8 in topul proprietarilor de hoteluri de pe litoral

ro

22 Jul, 2009 02:02 2730 Marime text
cap_2.jpgRevista BUSINESS Magazin a făcut, în ediţia din această săptămână, o ierarhie a primilor zece hotelieri de pe litoral. 

mamaia_hotel_pelican1.jpgCei zece oameni de afaceri deţin, potrivit publicaţiei, aproximativ un sfert din numărul total al camerelor de la mare. Din numărul de mâine 22 iulie al revistei, cititorii vor afla că la primii zece hotelieri stă, în fiecare an, decizia stabilirii tarifelor, dar şi că tot ei ar fi singurii care ar putea schimba faţa litoralului, deţinând o masă critică de locuri de cazare. Şi prefectul judeţului Tit-Liviu Brăiloiu apare pe a opta poziţie a clasamentului. PSD-istul deţine Hotelul Palas-Pelican din staţiunea Mamaia, o unitate de cazare cu 322 de camere şi o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro în 2008. Primul loc este ocupat de SIF Transilvania, urmată de Ioan şi Viorel Micula şi Josef Goschy. Ultimele două locuri ale topului sunt ocupate de George Copos şi RC2. În afara celor zece mari hotelieri, proprietatea pe litoral este divizată şi foarte neomogenă din punctul de vedere al serviciilor. Mulţi hotelieri din zonă sunt locali sau sunt oameni de afaceri din toată ţara, care au cumpărat sau au construit un hotel la mare fără a avea o strategie pentru turism pe termen lung, scrie BUSINESS Magazin.

{mos_ri:Brailoiu,Hotelul Pelican}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laura 22 Jul, 2009 09:26 Are cumva interdictie de a intra intr-un oras sau tara europeana !? Cautati,dragilor...o sa aveti surprize..