Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Transporturi Constanța Mai multe bunuri confiscate de oamenii legii, pe raza județelor Ialomița și Călărași (galerie foto+video)

ro

23 Apr, 2020 16:59 2013 Marime text

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, tăinuire și constituirea unui grup infracțional organizat, în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Ialomița și Călărași.

Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării 2 motoare de barcă, 10 plase monofilament, în lungime totală de 900 de metri, o barcă gonflabilă din cauciuc cu vâsle, 139 de kilograme de pește de diferite specii, valoarea totală a bunurilor ridicate fiind de aproximativ 21.700 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, 2 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, în cauză efectuându-se cercetări și sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de art. 64 și art. 65 din O.U.G. 23/2008.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Secției 7 Poliție Rurală Platonești din cadrul I.P.J. Ialomița și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii