Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:31 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris Străzile pe care se distribuie astăzi și mâine pubele galbene, în Constanța

ro

10 Sep, 2020 08:17 800 Marime text
 

 
Polaris M Holding și Primăria Municipiului Constanța distribuie pubelele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case astfel:
 
• Astăzi, Joi, 10.09.2020: strada Alexandru Odobescu, strada Alexandru Vlahuță, strada Anton Pan, strada Cpt Constantin Purec, strada Elena Cuza (între strada Freamătului și bulevardul I.C. Brătianu), strada Ceorge Coșbuc, strada Gheorghe Asachi, strada Grigore Alexandrescu, strada Lt. Florin Protopopescu, strada Peneș Curcanul
• Vineri, 11.09.2020: strada Alecu Russo, strada Bradului, strada Bicaz, strada dr. Ștefan Stanca, strada Enăchiță Văcărescu (între strada Freamătului și bulevardul I.C. Brătianu), strada Freamătului, strada Fundătura Gării, strada Ion Vidu, strada lt. Petre Mănoiu, strada Matei Millo, strada Mihu Copilu, strada Mircești, strada Moților, strada Munții Carpați, strada Munții Dobrogei, și strada Munții Tatra.   
 
În cazul în care într-o zi nu sunt acoperite toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă în ziua următoare. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.
 
Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Pentru mai multe informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600.
 
Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.
 
Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.
 

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie și alte materiale refolosibile.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii