Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poarta Albă Bărbați, încarcerați pentru furt calificat, conducere fără permis sau ucidere din culpă. Ce pedepse vor executa

ro

15 Dec, 2019 16:52 1740 Marime text
Polițiștii constănțeni au pus în executare mandate de arestare pe numele a patru bărbați.
 
Astfel, la data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.
 
La data de 13 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
La data de 13 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.
 
Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii