Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe bani publici Cine va pune cadouri sub Pomul de Crăciun al copiilor din Constanţa?

ro

20 Dec, 2012 03:13 4432 Marime text
dulciuri_primarie_pachete_copii.jpgSfârşitul anului este unul extrem de prielnic pentru o firmă din Constanţa, care a câştigat contracte de 3000.000 de lei din bani publici. Este vorba despre societatea care va furnizat dulciurile şi fructele, pentru Pomul de Crăciun organizat de Primăria Constanţa.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, primăria Constanţa a atribuit două contracte societăţii SC TOMIS RENT SRL. Vorbim de „Achiziţia de portocale şi banane necesare cadourilor pentru copii oferite cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă 2012" şi „Achiziţia de dulciuri necesare cadourilor pentru copii cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2012". Valoarea primului contract atribuit este de 89.673 lei, iar a celui de-al doilea de 203.700 lei. Potrivit primului contract se vor achiziţiona fructe (portocale şi banane)pentru 30.000 de pachete pentru copii necesare cadourilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Cel de-al doilea presupune achiziţionarea de dulciuri necesare cadourilor pentru copii. Fiecare din cele 30.000 de pachete va conţine ciocolată cu cremă, biscuiţi de lapte, foietaj cacao/ vanilie/fructe, chec cu fructe, biscuiţi cu cremă de ciocolată, sicksuri cu sare lşi jeleuri cu aromă de fructe.

Cine este Tomis Rent SRL

Firma, având un obiect principal de activitate cu totul diferit de cel al contractelor câştigate - „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate" - aparţine afaceristului Viorel Popescu, unic administrator, şi asociat în această firmă cu Vasilica Popescu, cel mai probabil mama acestuia. Din anul 2012, societatea Tomis Rent SRL a câştigat contracte pe bandă rulantă cu Primăria Constanţa, dar şi cu Consiliul Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii