Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasionaţii sporturilor pe apă, aşteptaţi în Portul Tomis O nouă ediţie a Tomis Yacht & Salonul Auto, organizată de CCINA

ro

10 Jun, 2015 00:00 1319 Marime text
Ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, caiace, canoe, bărci gonflabile, motoare, pompe de apă, precum şi autoturisme vor fi expuse în cadrul Târgului Tomis Yacht & Salonul Auto, care poate fi vizitat timp de patru zile, în parcarea din Portul Tomis Constanţa.
 

CCINA Constanţa invită constănţenii la o nouă ediţie a târgului de ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente şi accesorii, autoturisme, care va avea loc între 11 şi 14 iunie, în Portul Turistic Tomis. Atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu s-au pregătit să prezinte publicului constănţean noutăţi şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.

La Tomis Yacht & Salonul Auto, veţi putea viziona ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi în străinătate, caiace, canoe, bărci gonflabile, motoare inboard şi outboard, generatoare, pompe de apă, sisteme complete de propulsie, echipamente electronice navale, piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni, oferte privind cursuri de navigaţie, unelte de pescuit şi mobilier pentru grădini şi terase, precum şi autoturisme. Toate acestea fac din Tomis Yacht & Salonul Auto un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachting-ul, pescuitul şi toate sporturile pe apă. În ceea ce priveşte piaţa auto, specialiştii anticipează că piaţa maşinilor noi are mari şanse să avanseze cu 10-15% în acest an, ajutată de programele Rabla şi Prima Maşină. Potrivit reprezentaţilor CCINA, ediţia din acest an a târgului reuneşte 15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp.

Un motiv în plus pentru a vizita Tomis Yacht & Salonul Auto ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata târgului, cu care expozanţii şi-au obişnuit în fiecare an vizitatorii, dar şi prezenţa autoturismelor, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. Tomis Yacht & Salonul Auto reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, este locul în care cei cu adevărat pasionaţi de sporturile pe apă şi de maşini se întâlnesc, de fiecare data, cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie. Târgul va fi deschis de joi, 11 iunie, ora 12.00, până duminică, 14 iunie, programul de vizitare fiind cuprins între orele 11.00 şi 20.00.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii