Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal şi-a ales directorul general şi directorul financiar. Decizia a apărut în Monitorul Oficial

ro

04 Aug, 2018 00:00 3096 Marime text
Conducerea Oil Terminal SA a fost reînnoită, după cum reiese dintr-un ordin publicat în Monitorul Oficial al României. Astfel, Viorel Sorin Ciutureanu este ales în funcţia de director general pentru o perioadă de patru ani, iar Adriana Frangu este numită director financiar.
 
Consiliul de Administraţie al Oil Terminal SA a luat o decizie, pe data de 2 iulie 2018, publicată recent în Monitorul Oficial al României, prin care se numeşte director financiar al societăţii Adriana Frangu, pentru o durată de patru ani, începând cu data de 2.07.2018. S-a stabilit indemnizaţia fixă lunară pentru directorul financiar, în cuantum de 22.514 lei pe lună, care nu depăşeşte de şase ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii.
 
A mai fost aprobată mandatarea lui Cristian Florin Gheorghe, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, să semneze contractul de mandat al directorului financiar.
 
De asemenea, în aceeaşi zi a fost ales şi directorul general al societăţii, Viorel-Sorin Ciutureanu, pentru o perioadă de patru ani, indemnizaţia acestuia fiind stabilită 24.324 de lei brut. Cristian-Florin Gheorghe a fost mandatat pentru semnarea contractului de mandat al directorului general.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii