Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în conducerea City Park Constanța SRL. A fost revocat un administrator

ro

22 Apr, 2020 00:00 2085 Marime text

În data de 13 martie 2020, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociaților City Park Constanța SRL, unde au fost luate mai multe hotărâri, acestea fiind publicate recent în Monitorul Oficial al României.

Astfel, asociații City Park SRL, Nepi Bucharest Two SRL, cu o cotă de participare de 0,01% din capitalul social, reprezentantă de Robert-Cristian Ioniță și Nepi Four Real Estate Solutions SRL, cu o cotă de 99,99%, reprezentată de Robert-Cristian Ioniță a întrunit legal ședința.
În urma ședinței, a fost revocat Vlad Răzvan Sin din calitatea de administrator al societății. Revocarea și-a produs efect începând cu data de 29.02.2020. s-a aprobat descărcarea administratorului Vlad Răzvan Sin din toate îndatoririle și răspunderea pentru modul de administrare al societății cu data ultimei descărcări de gestiune și până la data revocării acestuia.
De altfel, se aprobă modificarea articolului 15 din actul constitutiv, astfel societatea va avea 2 administratori, care vor administra și superviza activitățile curente ale societății. Aceștia sunt Marius Barbu și Andrei Radu.
Au fost împuterniciți Costin Marius Barbu, Tudor Andrei Radu, Iulian Ioan Rusu, Robert Cristian Ioniță, Aurora Maria Popa, Irina Albusel și Maria Alexandra Mocanu pentru a reprezenta societatea în toate procedurile legale de înregistrare valabilă a hotărârii, la Registrul Comerțului și la orice alte instituții și autorități dacă este cazul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii