Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în Seaview Advertising, firmă controlată de Ionuț Barbu, „regele panotajului“ din Constanța

ro

28 Aug, 2019 00:00 2633 Marime text

Adunarea Generală a Asociaților societății Seaview Advertising SRL a luat recent mai multe decizii importante, publicate în Monitorul Oficial. Asociații Ionuț Sorin Barbu, Elena Geraldina Neagoe și Carmen Antonela Stăncescu, deținători a 100% capitalul social al societății, au decis următoarele: precizarea activității principale a societății constând în activități ale agențiilor de publicitate; adăugarea unor obiecte de activitate secundare în activitatea societății, după cum urmează: alte servicii de rezervare și asistență turistică; alte activități recreative și distractive; deschiderea unui punct de lucru al societății constând în sectorul de plajă Mamaia I, zona I, subsector 5, în suprafață de 3.692 mp, situat în stațiunea Mamaia. Asociații au mai decis modificarea prevederilor actului constitutiv al societății drept consecință a celor de mai sus și actualizarea acestuia.

Vă reamintim că, pe data de 21 decembrie, Seaview Advertising SRL a obținut de la Primăria municipiului Constanța două acte de urbanism care vizează o investiție imobiliară din Mamaia Nord. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 4820, care presupune următoarele: „Construire imobil apartamente (locuire colectivă) 2 S+ D + P + 5-8 etaje, împrejmuire, branșamente și organizare de șantier“, pentru investiția realizată în Mamaia Nord, careul C3, lot 25.

Cel de-al doilea certificat de urbanism - nr. 4821 - constă în următoarele: „Construire imobil apartamente (locuire colectivă), împrejmuire, branșamente și organizare de șantier“, pentru investiția imobiliară situată în Mamaia, careul C3, lot 26.

Citește și:

Seaview Advertising SRL, controlată de Ionuț Barbu, are acordul Primăriei Constanța pentru un imobil în Mamaia Nord

Emilian Schwartzenberg a ieșit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părțile sociale deținute
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii