Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seaview Advertising SRL, un prim document de urbanism pentru viitorul bloc de 8 etaje din Mamaia

ro

05 Mar, 2022 00:00 2581 Marime text
  • Amintim că, zilele trecute, Municipalitatea a respins eliberarea unui nou certificat de urbanism pentru societatea Seaview Advertising SRL
 
Seaview Advertising SRL a obținut două certificate de urbanism de la Primăria Constanța pentru investiția din Mamaia.
 
Mai exact, prin cele două documente, identice ca scop, CU 325 și CU 324 din data de 3 martie 2022, se intenționează edificarea unui imobil locuințe de vacanță 2S+P+5-8E, alimentație publică, spații comerciale, împrejmuire, branșamente și organizare de șantier. Investiția se va realiza pe bulevardul Mamaia, Careu C3, Lot 26. Ambele au aceeași precizare la final – „ NU poate fi utilizat pentru BRANȘAMENTE UTILITĂȚI DEOARECE CONFORM ART. 11, alin. 7, lit. e) DIN LEGE NR. 50/2001 "… Se pot executa fără autorizaţie de construire: …lucrări de branşamente şi racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizaţia administratorului drumului…".
 
Contactat zilele trecute pentru un alt document de urbanism, Ionuț Barbu a precizat că depune, de obicei, mai multe cereri pentru eliberarea de certificate de urbanism, pentru a avea mai multe șanse de a implementa o investiție imobiliară.
 
Amintim că, zilele trecute, Municipalitatea a respins eliberarea unui nou certificat de urbanism pentru societatea Seaview Advertising SRL, care dorește să investească în Mamaia, Careu C3, Lot 25.
 
Mai precis, investitorul a depus pentru construire imobil locuințe colective 2S+P+5-8E, alimentație publică, spații comerciale, împrejmuire, branșamente și organizare de șantier. Primăria Constanța respins emiterea certificatului pe motivul următor: „ Întrucât conform înscrisurilor din extras de carte funciară nr.226851/26.10.2021, PARTEA III-SARCINI, este notată obligația de a respecta destinația de PARCARE, aferentă Vila Turistica P+5-7 etaje”
 
Contactat telefonic, conducerea Seaview Advertising SRL, prin Ionuț Barbu a declarat că trebuie să vadă exact motivul pentru care a fost respinsă emiterea documentației și să vadă cum va proceda ulterior, dacă va reface documentația sau va contesta decizia municipalității.
 
Despre Seaview Advertising SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în str. Maior Gheorghe Șonțu. Asociați în firmă sunt Sorin Ionuț Barbu, cu 89,99%, Neagoe Geraldina Elena, cu 7%, Stăncescu Carmen Antoanela, cu 3%. Ionuț Barbu este administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 12 salariați, la o cifră de afaceri de 3.466.252 lei, și un profit de 313.017 lei.
 
Sorin Ionuț Barbu mai este asociat în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL. Neagoe Geraldina Elena mai este în firmele Seaview Media SRL și Polifonic Media SRL, iar Carmen Antoanela Stăncescu este administrator la Kinder Magic Store SRL, cât și asociat în Seaview Media SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru un bloc de opt etaje în Mamaia! Investitor, Seaview Advertising SRL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii