Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța respinge revizuirea cerută de Seaview Advertising SRL pentru un imobil de 15 etaje, în Mamaia (MINUTA)

ro

13 May, 2024 14:56 559 Marime text
  • Decizia de azi a Curții de Apel este definitivă.
Răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru Seaview Advertising SRL, compania afaceristului Ionuț Barbu, care solicitase revizuirea unui proces mai vechi, vizând un imobil de 15 etaje pe care societatea vrea să-l ridice în Mamaia!
 
Judecătorii de la Curte au respins ca inadmisibilă cererea de revizuire, hotărârea de astăzi, 13 mai 2024, fiind definitivă.
 
Iată miunuta deciziei de astăzi din dosarul 41/36/2024:
 
„Respinge cererea de revizuire ca inadmisibilă. Obligă revizuenta la plata către intimatul Primarul mun. Constanța a cheltuielilor de judecată în sumă de 2261 lei. Definitivă“
 
Potrivit datelor noastre, la Curtea de Apel, cererea de revizuire s-a aflat în atenția completului format din magistrații Maria Timoașcă, Elisabeta Crihană și Andreea Bianca Andruș, de la Secția de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Amintim, Seaview Advertising SRL cerea revizuirea dosarului 2470/118/2022, proces în care compania privată se judeca pentru un certificat de urbanism vizând un imobil supraetajat pe care compania vrea să-l ridice în stațiunea Mamaia.
 
În acest dosar, în noiembrie 2023, Curtea de Apel a admis numai în parte cererea Seaview Advertising SRL și a dispus anularea în parte a Certificatului de urbanism 3224/14.10.2021.
 
În 14 octombrie 2021, Seaview Advertising SRL a obținut de la Primăria Constanța CU nr. 3224 vizând Stațiunea Mamaia, Careu C4, Lot 32/1-Lot 32/2, pentru „construire imobil locuințe 2S+P+12-15E, alimentație publică, spații comerciale, împrejmuire, branșamente, organizare de șantier“, CU fiind valabil 24 de luni.
 
Astfel, conform minutei, Curtea de Apel „dispune anularea în parte a certificatului de urbanism nr. 3224/14.10.2021 numai în ceea ce privește mențiunea din Cap. 1 Regimul juridic, paragraf 3. Menține soluția asupra excepției inadmisibilității cererii precizatoare. Definitivă“.
 
În proces, compania privată solicitase anularea în parte a CU prin prisma faptului că municipalitatea a decis elaborarea unui PUD pentru viitoarea investiție, dar și pentru faptul că s-au făcut mențiuni cu privire la Dosarul Retrocedărilor din Constanța la capitolul vizând regimul juridic al terenului.
 
Judecătorii de la Curte au anulat doar mențiunile privind Dosarul Retrocedărilor, dar au menținut prevederile vizând elaborarea PUD.
 
Detalii despre acest proces pot fi consultate în articolul
 
Imobil de 15 etaje, în Mamaia
Seaview Advertising SRL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, la Curtea de Apel! Firma cere revizuirea unui caz mai vechi

 
Despre Seaview Advertising SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 mai 2024, Seaview Advertising SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Constanța, strada Maior Gheorghe Șonțu, nr.10 și se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate.
 
Asociat majoritar figurează Sorin Ionuț Barbu (96,9951%), care este și administrator, restul părților sociale revenindu-i lui Carmen Antonela Stăncescu (3,0049%).
 
Numele lui Sorin Ionuț Barbu se leagă și de Elite Center SRL, Seaview Media SRL, Buka Holding RO SRL și X-Brise SRL.
 
La rândul său, Carmen Antonela Stăncescu figurează și în Seaview Media SRL și Raycatch SRL.
 
În 2022, Seaview Advertising SRL a declarat 11 angajați, profit peste 440.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,87 de milioane de lei.
 
Sursa documentare: Portalul Național al Jurisprudenței www.rejust.ro, Portalul Instanțelor de Judecată
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Imobil de 15 etaje, în Mamaia
Seaview Advertising SRL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, la Curtea de Apel! Firma cere revizuirea unui caz mai vechi

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii