Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDLPA Localități din 20 de județe primesc finanțare pentru 34 de investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară

ro

27 Nov, 2023 14:53 620 Marime text
  •  Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a semnat astăzi 34 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 284.887.202,17 lei.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a semnat astăzi 34 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 284.887.202,17 lei, transmite un comunicat din partea MDLPA.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea unor poduri și reabilitarea unor pasaje rutiere.

„Avem obligația de-a asigura o utilizare eficientă a fondurilor europene și naționale pentru dezvoltarea infrastructurii locale și regionale din România, în interesul tuturor cetățenilor. De aceea, mă bucur să constat că reprezentanții autorităților locale au înțeles importanța implicării continue, a colaborării și a dialogului permanent între instituții, pentru că numai prin eforturi susținute și interes real ne putem atinge obiectivele comune”, a precizat ministrul dezvoltării.



Citește și:
Ministrul Adrian-Ioan Veștea: „Ministerul Dezvoltării asigură condiții moderne pentru derularea actului de justiție”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii