Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare catre batrani „Sa nu ma mai cautati"

ro

02 Feb, 2010 04:41 2796 Marime text
mazare_batrani.jpg

Venit la Primărie după ce şi-a petrecut o nouă vacanţă departe de „câinii politici" ai lui Băsescu, cu cea mai nouă achiziţie a sa în materie de maşini, primarul Radu Mazăre i-a expediat fără menajamente pe bătrânii care îl aşteptau în faţa instituţiei pentru a-şi spune păsurile.

Chiar dacă fac parte din categoria socială care l-a votat cel mai mult în tururile de scrutin trecute, bătrânii nu mai există pentru edilul constănţean.

Afirmaţia a fost întărită ieri, când sosiţi la primărie pentru o conferinţă de presă, câţiva bătrâni au încercat să-i tulbure liniştea şi să-i povestească primarului despre problemele lor: „Mă aşteptau în faţa primăriei vreo 20 de persoane. Le-am spus că nu am timp să-i ascult, sunt ocupat să dau explicaţii cu contractele. Mă anchetează ANI, MANI... cu toţii. Nu mai am timp să rezolv probleme, mă ocup de anchete", le-a transmis, ţipând, pe holul de la intrarea în primărie celor trei bătrâni care l-au abordat.

La începutul conferinţei de presă primul lucru pe care edilul a ţinut să-l transmită celor care urmau să ducă mesajul mai departe a fost că a venit vremea ca cetăţenii să nu-l mai caute: „Să nu mă mai caute cetăţenii, sau să mă caute cât mai puţin, că eu am treabă cu anchetele. Sunt anchetat de câinii politici ai lui Băsescu", le-a transmis primarul alegătorilor săi favoriţi, intraţi de ceva vreme în dizgraţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • steea 02 Feb, 2010 19:15 MAZARE SI PRIMARUL SIBIULUI SUNT PRINTRE PUTINII CARE VOR SA FACA CEVA BUN IN ACEASTA (TARA) DACA ASA SO MAI NUMI
  • cernavodean 02 Feb, 2010 13:32 Pescarul are dreptate,sa se duca pensionarii la Basescu si cam toti ceilalti care l-au votat sa suporte de acum incolo umilintele la care vor fii supusi.Saracie,minciuna,hotie.Iar toate aceste le vom trai cu totii.
  • eu 02 Feb, 2010 13:30 Pai da, ca dupa mandatul asta nu mai candideaza asa ca nu mai are nevoie de votul lor si nu se mai chinuie sa para "aplecat" spre nevoile lor. Daca ar mai fi candidat dupa mandatul asta ii asculta in continuare ca si pana la alegeri cand tot anchetat era si avea timp si de ei.
  • GIXI 02 Feb, 2010 13:07 SA TE CAUTE CIUMA!!!!
  • alien 02 Feb, 2010 09:36 Va transmit din partea primarului care este sa nu mai fie deranjat de tot felul de pensionari hoti ce primesc pachete ,este de ajuns pentru votul lor amarit.Daca au ceva retocedari mai merge ca mai sunt citiva pretini ce il preseaza. PS. sa nu mai fie atins ca se ia brozul si numai el stie cit a cheltuit ca sa-l obtina
  • Pescarul 02 Feb, 2010 09:10 Are dreptate Mazare...Batranii sa se duca la Cotroceni sa le dea Basescu avantaje